Gelukt!

Iets op eigen kracht voor elkaar krijgen geeft toch altijd een kick!
Het is niet mijn sterkste kant om allerlei instellingen en koppelingen in en met computers te zoeken, veranderen of maken. Toch, na een hoop ellende met Wamp & Windows XP, de brui gegeven aan offline een website met WordPress opbouwen. Dan maar direct in real life – online met die site.

Op mijn domeinnaam een database aangemaakt en alle benodigde gegevens voor de koppeling met WordPress weten te verzamelen. Met een handleiding vanaf internet in de hand is het me gelukt het geheel geïnstalleerd te krijgen. Moet daarbij wel bekennen dat er eerst vier-vijf verschillende verhalen zijn doorgenomen en daaruit de meest gebezigde aanpak is gekozen. En nu - echt van start met WordPress en Sienism.nl!

Dit bericht is geplaatst in Peins-zinsels met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie