Wandel even mee

Vanmorgen scheen de zon en heb ik direct besloten niet te lang te wachten met naar buiten gaan. Heerlijk na twee miezerige dagen. Even een andere omstandigheid waar ik vrolijker van word. Ga mee! We lopen vanuit mijn huis rechtsaf de Noorddijk af.

   
   
   

Dit is langs de ringvaart van droogmakerij de Beemster, werelderfgoed & mijn voor- & achtertuin. Na bijna 30 jaar heerlijk middenin Amsterdam te hebben gewoond heb ik dit ervoor ingeruild. Kun je nu begrijpen dat ik snak naar droog weer zodat ik hiervan kan genieten? En dus mijn wandel-trainings-sukkel-loopje op deze manier kan maken.

Eerlijk is eerlijk
Al mist deze troela Amsterdam en haar levendige diversiteit regelmatig. Zeker nu ik er voor mijn werk niet naar toe ga en het ruim drie weken geleden is dat ik me eraan heb kunnen laven. Slenteren langs de grachten is ook geen slechte optie :-)

Dummy-dag
Verder voelt vandaag niet erg opwindend. Maar ach, wat had ik dan gedacht. Ben ik nou echt zo suf? Tijdens mijn voornemen om weer een tijdje te werken bleek de concentratieboog kort. Moeheid liet zich vandaag ook beter gelden en mijn been en buik voelen een beetje als vreemden. Trekkebeenje als ik een iets grotere stap probeer te maken, een bovenbeen wat soms wereldvreemd aanvoelt voor mij en een buik die zo haar eigen weg gaat in rust, prikkels en kleine pijntjes. Weinig verandering dus. Zo langzamerhand krijgen ze me onder de rustig-aan-duim… Al is het protest tegen deze nieuwe dagelijkse ‘sleur’ nog steeds aanwezig.

Dit bericht is geplaatst in Groen-zinsels, Lies-zinsels. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.