Reflexiedag?

Mijn conclusies van gisteren houden me vandaag ook nog bezig. Mezelf kennende als iemand die zeker de laatste maanden leefde met een soort voortdurend hardstromende energie in mijn lijf. Alsof het water maar constant voortstroomt, mij soms zelfs voorbij gaat. En ik ga dan automatisch ook maar door… Jagend op de energie.

Niet de juiste combinatie
Die energie heb ik meegenomen de operatietijd in. Na mijn verhaal over de tweede week moest ik hier vandaag aan denken. Ik heb altijd al de neiging om door te stormen – ook nu. Dus moet ik maar eens goed nadenken over volgende week. En met name over een vergadering die ik aanstaande woensdagmorgen heb gepland. Ik ben te ‘stoer – eigenwijs’ om tot de conclusie te komen dat het slimmer is om die af te zeggen en pas over een paar weken weer te plannen.Maandag – beslisdag.

Vrouwenpraat
Vannacht ben ik ongesteld geworden. En dat hakte er blijkbaar hard in. Tijdens mijn meditatie ging ik tot twee keer zowat onderuit. Duizelig en mijn maag draaide om. Ik ben maar liggen doorgegaan. De rest van de dag heb ik me extra rustig gehouden. De schrik zat even stevig in mijn lijf.

Dit bericht is geplaatst in Lies-zinsels. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.